Ny bok av Bengt Sandblad med kollegor om digitaliseringens möjligheter

Bengt Sandblad har tillsammans med Lena Kecklung författat en intressant bok om digitalisering, hållbarhet och säkerhet. Bengt Sanblad har jobbat och forskat på frågorna som boken adresserar i många år, och vi ser alla fram emot att läsa den när den kommer!

Förlaget beskriver boken så här:

“I takt med den allt snabbare digitaliseringen ändras både förutsättningarna och möjligheterna för arbetslivet och samhället i stort. I boken förklarar Lena Kecklund (VD för MTO Säkerhet) och Bengt Sandblad (Professor emeritus vid Uppsala universitet) hur vi på bästa sätt kan nyttja de möjligheter som finns för att skapa välfungerande och hållbara digitala förutsättningar för människan i arbetslivet”

I slutet av januari 2021 är det dags för bokrelease online. Läs mer här: https://www.studentlitteratur.se/kecklundsandblad.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.